Er komt wat nieuws aan… De cursus waar velen al lang op wachten: online plattegrond / interieur tekenen op iPad! | Interieurtekenen op iPad met Procreate
Cursus interieur tekenen iPad Procreate

Er komt wat nieuws aan… De cursus waar velen al lang op wachten: online plattegrond / interieur tekenen op iPad!

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen enorm druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe cursus voor interieurprofessionals. 

Deze nieuwe online cursus is ontstaan vanuit de wens van vele cursisten en interieurprofessionals die ik sprak: namelijk dat zij behoefte hebben aan handvatten waarmee ze sneller handmatig plattegronden kunnen tekenen. Verder is het ook fijn om de kwaliteit van een handmatige tekening ook digitaal te kunnen bieden. Met die wensen ben ik aan de slag gegaan en heb een nieuwe opleiding ontwikkeld. En binnenkort dan is het zover dan kun je namelijk ook handmatig leren tekenen op de iPad met de superhandige tekenapp Procreate! De cursus is bijna klaar, en in deze blog vertel ik je hoe de cursus ontstaan is en wat je kunt verwachten van deze cursus.

Zoektocht
Inmiddels deel ik vanuit InteriorSketch alweer jarenlang mijn teken kennis en kunde met mijn cursisten. Maar steeds vaker kreeg ik van cursisten en interieurprofessionals te horen dat er grote behoefte was aan sneller handmatig plattegronden tekenen en de wens om dit ook digitaal te kunnen. Ik heb hard en lang gezocht naar een kwalitatief goed alternatief voor tekeningen op papier, waarbij je nog steeds kunt tekenen in je eigen stijl. En Procreate bleek de app waar ik naar zocht! Deze app heb ik mij in de afgelopen 5 jaar helemaal eigen gemaakt. Ik ken inmiddels alle ins en outs van de app, zodat de kwaliteit van deze digitale tekeningen (minimaal) net zo goed is als van papieren handmatige tekeningen. Met Procreate voelt het alsof je nog steeds op papier tekent, maar dan met de voordelen van het digitale werken!

Cursus interieur tekenen iPad Procreate
Cursus interieur tekenen iPad Procreate

Nieuwe cursus: online handmatig interieur plattegrond tekenen op de iPad met Procreate
Sinds september 2021 ben ik achter de schermen heel druk bezig geweest met het maken van de cursus handmatig plattegrond tekenen op de iPad. Hierbij heb ik veel rekening gehouden met de behoeften van interieurprofessionals. Als je besluit om deze nieuwe cursus handmatig interieurtekenen op de iPad te volgen dan kun je daarna:

  • Handmatig digitale tekeningen maken op je iPad met de tekenapp Procreate;
  • Volledig in jouw eigen stijl tekenen;
  • In deze tekeningen heel veel sfeer en jouw eigen tekenstijl verwerken;
  • Snel een duidelijk beeld scheppen voor je klant;
  • Je tekeningen eenvoudig aanpassen;
  • Snel en gemakkelijk je werk delen met je klant.

Daarmee ben jij straks één van de eerste interieurprofessionals die dit kan en daarmee ben je uniek in je vak en val je (nog meer) op! Inmiddels ben ik hard bezig om alle puntjes op de i te zetten, zodat ik deze nieuwe cursus snel kan lanceren. Als je via deze link je gegevens achter laat word jij als eerste geïnformeerd als de cursus live staat!

Cursus interieur tekenen iPad Procreate

Voor wie is deze nieuwe cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor alle interieurprofessionals die graag hun skills willen uitbreiden. En tekenervaring is niet nodig! Het enige dat je nodig hebt is een iPad met de app. Binnenkort plaats ik nog een nieuw blog over de voor- en nadelen van de verschillende iPads en welke stylus je het beste kunt gebruiken.

Wat ga je leren?
In deze nieuwe cursus ga je stap voor stap alles leren over plattegrond tekenen op de iPad. We beginnen met de basis en werken vervolgens toe naar de steeds moeilijkere onderdelen van het plattegrond tekenen. Hierdoor leer je ook echt steeds meer, daag je jezelf uit en word je na elke les weer blij van het resultaat! Samen tekenen we plattegronden van de slaapkamer, badkamer en de woonkamer en we gaan aan de slag met een volledige plattegrond van een appartement en een verdieping van een huis.

Ik hoop dat je net zo enthousiast wordt van deze nieuwe cursus als ik dat al ben, ik kan echt niet wachten om deze nieuwe cursus aan jullie te laten zien! Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van de cursus? Meld je dan vandaag nog hier aan dan krijg jij als eerste de mogelijkheid om deze nieuwe cursus te volgen!

aanmelden als eerste info / nieuwsbrief
No Comments

Post a Comment